Trådløs frihed fra OPTOMA

Løsning til Moderne Møder

Velkommen til en ny æra af trådløs teknologi med WHD211 fra Optoma, den ultimative løsning til trådløs samarbejde på moderne arbejdspladser. Hvis du nogensinde har stået midt i et vigtigt møde og kæmpet med kabler og tekniske problemer, vil WHD211 være en sand game-changer for dig.

Hvad er WHD211?

WHD211 er en trådløs sender og modtager, designet til at gøre dine møder og præsentationer så enkle og effektive som muligt. Uden behov for ledninger eller softwareinstallationer kan du nu dele dit indhold øjeblikkeligt fra enhver enhed med en HDMI-forbindelse. Det er en enkel, brugervenlig og pålidelig løsning, der bringer et strejf af modernitet og innovation til dine møder.

Nøglefunktioner

Enkel og Brugervenlig

WHD211 er utroligt nem at sætte op og bruge. Du behøver ikke bekymre dig om komplicerede installationsprocesser eller tekniske problemer. Bare tilslut, og du er klar til at præsentere med det samme. Dette gør det til en ideel løsning for alle, der ønsker at spare tid og fokusere på det, der virkelig betyder noget - nemlig selve præsentationen.a72be323-3c64-4126-9aaa-b2bb935e3178jpgTrådløs Præsentation via HDMI

Med WHD211 kan du overføre indhold trådløst fra enhver enhed, der har en HDMI-forbindelse. Dette betyder, at du kan dele præsentationer, videoer og andet indhold uden at skulle bekymre dig om kabler.

Standalone System

En af de største fordele ved WHD211 er, at det er et selvstændigt system. Du behøver ikke downloade eller installere nogen software eller applikationer. Dette sparer dig ikke kun tid, men eliminerer også risikoen for kompatibilitetsproblemer.

Del fra Enhver Platform

WHD211 er alsidig og kompatibel med et bredt udvalg af enheder, herunder laptops, tablets og smartphones. Uanset hvilken enhed du bruger, kan du nemt dele dit indhold med dine kolleger.

Lav Latens

En anden bemærkelsesværdig funktion ved WHD211 er dens lave latens. Med en inputforsinkelse på kun 50-60ms kan du være sikker på, at dit indhold overføres næsten øjeblikkeligt, hvilket er afgørende for interaktive præsentationer og realtidsinteraktion.

Rækkevidde op til 20 Meter

Med en imponerende rækkevidde på op til 20 meter giver WHD211 dig friheden til at bevæge dig rundt i mødelokalet uden at miste forbindelsen. Dette er perfekt til store konferencerum eller præsentationer foran et større publikum.

Konklusion

WHD211 er mere end bare en trådløs sender og modtager - det er en revolution inden for trådløs samarbejde. Med sin brugervenlighed, alsidighed og pålidelighed er det den ideelle løsning for moderne arbejdspladser, der ønsker at tage deres møder og præsentationer til næste niveau. Slip for kablerne og oplev friheden ved trådløs teknologi med WHD211. Din næste præsentation vil aldrig blive den samme igen!

Kontakt SkovgaardAV og få en demonstration af produktet.
6581cf77-16db-4905-a101-b2b656ebc046jpg

74ffaf9d-8ec4-46c7-9a16-c09a03923850jpg